Kan det være en sammenheng mellom Steffen Tangstad sin nervesykdom og stråling?

Tangstad og stråling2

Stråling fra datamaskiner, skjermer, tastatur, Wifi, bluetooth, mobil stråling og elektrisitet kan gjøre oss dårlig på så mange måter.

Uten en Tråd 2 forside 6Fra min side er det liten tvil om at ME, Fibromyalgi, ADHD, autisme, Bryst- og prostatakreft skyldes kan disse forskjellige strålingsformene. Mye mulig at det er enda flere sykdommer og plager som har samme årsak. Dette og mye mer har jeg skrevet om i mine bøker Uten en Tråd og  Uten en tråd 2.

Men når man leser på baksiden av dette tastaturet og man følger med på hva som skjer i Silicon Valley i USA så er det jo enkelt for andre å kunne se sammenhenger også… Foreldre som jobber i data industrien der borte holder barna vekk fra strålingen og velger heller skoler uten WIFI og annen trådløs teknologi.

Dette er teksten som står under dette tastaturet til Microsoft.

“Bruk av tastatur eller mus kan føre til alvorlig skade eller sykdom.

 Ved bruk av datamaskiner kan du, som med en del andre aktiviteter, noen ganger oppleve ubehag i hender, armer, skuldre, nakke, eller andre kroppsdeler. Hvis du imidlertid har symptomer som vedvarende eller tilbakevendende ubehag, smerte, banking, verking, prikking, nummenhet, svie eller stivhet. MÅ DU IKKE IGNORERE DISSE VARSLENE: TA RASKT KONTAKT MED PROFFESJONELT HELSEPERSONELL, selv om symptomene forekommer når du ikke arbeider ved datamaskinen.

Slike symptomer kan forbindes med smertefulle og noen ganger permanente invalidiserende skader eller sykdommer på nerver, muskler, sener eller andre deler av kroppen. Disse muskelsykdommene omfatter musesyke, senehinnebetennelse og andre tilstander. “

Tastatur advarsel2

For 2/3 år siden traff jeg Steffen Tangstad, tidligere Europamester i boksing, på Tønsberg torv.   På den tiden sto jeg ofte og delte ut flyers om helsefaren med de forskjellige trådløse apparatene som vi har rundt oss.Jeg fortalte også om strøm som kunne være skitten og ujordet.

Dette er helt vanlig strøm som selges til oss fra energiselskapene. Det negative rundt deres strøm forteller selskapene ikke noe om, tross at det mer skitten strøm enn noen gang i strømnettet vårt.

Tangstad fortalte meg den gangen at han trodde han var følsom for strøm, men at Skagerak Energi ikke ønsket å høre på ham. Derfor ble heller ingen endringer gjort dette på tross av en stor trafoboks som sto nærme hans bolig. Les PDF fil her : Steffen Tangstad har mistet følelsen i hendene og føttene eller link til TB

Ingen tvil fra min side at disse lammelse-symptomene til Tangstad kan skyldes forskjellig strålings typer. Undertegnede har selv opplevd lignende plager og symptomer i nærheten av strøm og elektrisitet i de forskjellige former. Mine armer og bein kunne også dovne helt bort til tider, men heldigvis har jeg funnet ut en del tiltak som hjelper.

Odd-Erik syk av strømV i som er engasjert i denne saken hører fra mange andre som har tilsvarende plager og symptomer. Det kan være elektrikere, tidligere ansatt i forsvaret, dataeksperter, barnehageledere, professorer, uføretrygdede, pensjonister og mange mange andre. Spesielt etter at jeg gikk ut med mine helseplager 2013 har jeg fått mange kontakter som er følsomme for elektrisitet på for forskjellige måter. Veldig mange av dem lever et svært så skjermet liv på mange måter.

For å lære mer om elektromagnetisk stråling kikk inn om siden til EMF consult. https://emf-consult.com/

 

Det må være utenfor en hver tvil at det å leve i det elektriske slik som vi gjør i dag, kan medføre svært mange uheldige konsekvenser!

Hvor frisk...

 

For tiden jobber undertegnede med en ny bok som skal være den siste i triologien Uten en Tråd 3.

Denne boken skal dreie som om hvor frisk er det egentlig mulig å bli?  Se boken her http://bulloforlag.no/

 

 

Odd-Erik B

 

 

Odd-Erik Helgesen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s