Smartmålere gjør elektriske apparater “syke”!!

 

Kjell Løyland kommunikasjons rådgiver for Skagerak
Skjermdump fra avisen Varden 21-09-2017

I Tønsbergs Blad 17. mars 2019 innrømmer kommunikasjonsrådgiver fra Skagerak Energi Kjell Løyland at smartmålerne påvirker elektronikk!

Uten egentlig å forstå hva han har innrømmet, har han samtidig innrømmet at smartmålerne kan gjøre folk syke…

Tidligere i 2017 forteller Avisen Varden om hva Kjell Løyland og hans kolleger i Skagerak Energi skulle tvangsinstallere hos alle sine kunder. Det var visstnok ingen valg sto det i Varden høsten 2017, alle skulle ha smartmålere og ingen kunne nekte!

Se Varden på nett! eller  Pdf : Varden 21-09-2017

Nå innrømmer altså Løyland at smartmålerne kan påvirke teknikk og gi pipelyder i våre egne hjem! 

I Tønsbergs Blad står det 17.mars 2019 at det er tilfelle og Kjell Løyland bekrefter med kommentaren:

“Ingen av tilfellene har imidlertid påvist at pipelydene kommer direkte fra målerne, som er de samme som en rekke selskaper leverer, blant andre Hafslund, som med over 700.000 kunder er størst landet.

TB om pipelyder
Faksimile Tb.no 17.03-2019

I stedet er det påvist at det er eldre elektronisk utstyr som reagerer på radiosignalene til målerne, eller at det elektroniske utstyret ikke har tålt at strømmen er koblet ut og satt på igjen i forbindelse med målerbyttet.

Som eksempler på elektronisk utstyr som kan reagere, nevner Løyland teleslynger, jordfeilvarslere, komfyrvakter og alarmer.

– Når vi besøker kundene og undersøker dette kostandsfritt, finner vi stort sett ut av dette. Er det noen feil med målerne, er det vårt ansvar. Ligger feilen i eldre elektronisk utstyr, er det ikke vårt ansvar, sier Løyland.”

 

Altså innrømmer Skagerak Energi og Løyland at smartmålere kan påvirke elektrisk utstyr i huset vårt.

I lys av dette kan man lett forstå at alle våre organer i kroppen som styres og drives av elektriske impulser også kan påvirkes på forskjellige måter akkurat som jordfeilvarslere, komfyrvakter og alarmer.

For mennesker kan dette få fatale følger som hjerteinfarkt, hjerteflimmer, hjerneslag og vedvarende ElektroStress. ElektroStress kan igjen medføre vondter, depresjoner, kreft og uendelig mange andre sykdommer.

Les alt her:

Tønsbergs Blad 17.mars 2019 eller Pdf-fil Hører du merkelige pipelyder hjemme?

 

Body electric på sidenVitenskapsmannen Robert O. Becker og hans assistenter fra USA fant ut på 1960/70 tallet ut hvordan kroppen styres av elektriske kretser. De fant også ut hvordan kroppen kunne skades av elektromagnetiske felt, men også hvordan kroppen kunne helbredes raskere ved å stimulere kroppen med lave elektriske pulser.

Når vi skal tenke på kroppen så må vi tenke på bio-elektrisitet. Ladningsbæreren i bioelektrisitet er ionet (ladet atom), og en elektrisk strøm og et felt genereres når det oppstår en flyt.

Hvor lang tid går det før Skagerak Energi og kommunikasjonrådgiver Kjell Løyland innrømmer at de også gjør mennesker syke?

 

Hvor mange har ikke nå ringt inn til Skagerak Energi og fortalt om sine sykdommer og plager? Hvor mange har ikke måtte flytte fra sine hjem på grunn av smartmålerne? Skagerak Energi og Kjell Løyland vet ganske mye om dette, men prater de til avisa om det? Nei det gjør de ikke.

Forstår de at de har et stort ansvar for liv og helse?

Det er ingen tvil om at det ikke bare elektriske apparater som blir syke!

Nå er det blitt slik at det beste maskineriet i verden, menneskekroppen, også kan bli alvorlig syk av denne trådløse strålingen. Denne trådløse strålingen treffer menneskekroppen og stresser den. Jeg kaller dette ElektroStress, dette stresset gjør kroppen sliten og mottakelig for det meste av andre sykdommer.

Hvor mange skal bli syke og uføre på grunn dette ElektroStresset før Skagerak Energi og andre energiselskaper trekker smartmålerne tilbake fra alle hjem?

ElektroStress2Undertegnede har skrevet bok om kamp mot ElektroStress som påføres oss av unødvendig stråling fra omgivelsene. Kampen har gått mot Skagerak Energi, Universitet i Sørøst-Norge, Statens Strålevern, byråkrater i kommunen og flere andre aktører.

Smartmålerne er kanskje noe av det verste fordi den er tvangsinstallert i våre hjem og ikke kan slås av.

I boken skriver jeg også om hvordan man skjerme seg mot ElektroStress for å kunne være så frisk som man ønsker.

Boken inneholder over 300 sider med over hundre bilder som forteller mer enn tusen ord…

Boken kan foreløpig kun kjøpes her, men vil snart være tilgjengelig i bokhandlere og bibliotek. Prisen er kr 300,- ved frakt kommer 50 kr i tillegg, ellers kan varene hentes i Tønsberg etter avtale. Send melding til post@bulloforlag, eller til Grete Nina Aske på SMS 99 35 44 27 eller ring henne på 330 62277.

Odd-Erik B

 

 

Kampen er ikke over før den er vunnet!

 

Odd-Erik Helgesen

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s