Hvordan skjerme seg mot stråling og elektrisitet?

b29
Einar Flydal og journalist Dan Hagen

I går var det protest mot det 5G-mobilnettet i Tønsberg som så mange andre steder i Norge og i verden. Etter en god stand på torvet med utlevering av flyers og magasiner holdt forsker og forfatter Einar Flydal et riktig godt foredrag om helseskadelig mikrobølge stråling og hvordan dette nye 5G mobilnettet kan påvirke på mennesker, insekter og dyr svært negativt.

På slutten av møtet denne lørdagen fikk tilhørerne lov til å stille sine egne spørsmål. I denne sammenheng var det to svært viktige og gode spørsmål som ble hengende i luften uten at noen grep riktig tak i dem på noe ordentlig vis.

Så akkurat derfor ønsker jeg å utdype mine erfaringer, min forskning og mine tanker rundt disse spørsmålene.

IMG_2244Det ene spørsmålet fra publikum lød nøyaktig slik: “Hvordan er det vi vanlig folk skal skjerme oss mot denne nye teknologien? Hvordan skal vi beskytte oss?”

Det andre spørsmålet lød slik: “Hvordan skal vi organisere oss for å vinne frem i saken mot 5G og annen helseskadelig stråling?”

 

For å gjøre det helt enkelt begynner jeg med det første spørsmålet først!

Hvordan kan vanlig folk skjerme seg mot denne trådløse teknologien?

Mitt korte svar:

Man må unngå å være antenne for denne strålingen!

Og hvordan unngår man det?

Man kan unngå mest mulig av metall på og i kroppen. Fjern amalgam i tennene, forskjellige smykker, klokker og lignende bør fjernes fra kroppen. Men også er det viktig å spise økologisk og mest mulig lavkarbo-mat ellers. Det er ingen tvil om at sukker uansett om det er fruktsukker eller raffinert sukker, så gjør det oss til større antenner for stråling. Det å ta hensyn til dette og mer til gjør at vi blir mindre mottagelig for stråling fra elektrisitet og mikrobølger. Men det må understrekes at finnes andre metoder for å skjerme seg mot magnetfelt.

Bie død2Det finnes også annet å gjøre for å kunne være så frisk som mulig i en verden som tillater at mikrobølge-stråling dreper insekter og småfugler. Det er i dag helt tydelig at mikrobølgeteknologien er viktigere enn naturen og miljøet, det brukes milliarder av kroner, dollar og annen valuta på å fortelle om hvor fantastisk denne teknologien er, det samme gjelder nå for det nye 5G- mobilnettet.

Siden jeg i 2012 virkelig forsto at jeg var blitt rammet av stråling, og at jeg forsto at jeg ble bedre hver gang jeg fjernet meg fra strålekildene, og ble verre når jeg nærmet meg dem, var saken klar som blekk, ferdig forsket!

Ingen tvil, jeg hadde rett!

Altså avstanden til strålekilden hadde stor betydning, men når man skal leve i den moderne verden, hva da?

Økningen av trådløse apparater er jo sterkt økende, og man må jo overleve…

Det var altså ingen tvil, det jeg hadde opplevd var rett og slett en reaksjon på altfor høye strålenivåer, slik at det nå var helt umulig for kroppen min å ikke reagere på all strålingen rundt i mine omgivelser!

Smartmålere sky dem som pesten2Smartmåleren som jeg fikk installert i mitt fritidshus i Sverige troner ganske høyt på min liste over mistenkte når det gjelder den avgjørende faktoren. Jeg er ganske sikker på at det var den som var utslagsgivende for min super sensitivitet mot stråling for ulike elektriske apparater og elektriske anlegg. Jeg er nå 90 % sikker på at det var den som var dråpen som fikk begeret til å flyte over.

Når jeg forsto at denne strålingen hadde påvirket meg svært negativt fikk jeg raskt fjernet smartmåleren i fritidshuset i Sverige, og fikk da byttet tilbake til en analog måler noe som energiselskapene i Norge nekter å gjøre.

Installatøren fra Vattenfall i 2012 fortalte at det var noen som reagerte slik som meg, og at det skyldes for det mest all denne skittenstrømmen som disse målerne lager, eller det kunne også være andre maskiner ute på strømnettet hos naboer eller hos andre ellers som kunne utgjøre mine utfordringer.

Ups! Helt tydelig at dette kan gjelde smartmålere uten kommunikasjonsdel også i Norge nå i våre dager.Skittenstrøm

Les mer her:  Skittenstrøm fra smartmålere

Denne byttingen av strømmålere hjalp noe på min følsomhet når jeg var i min fritidsbolig  i Sverige, men kroppen var blitt elektrostresset og fortsatte å være i høy-spenn i forhold de kunstige elektromagnetiske feltene i mine omgivelser. Og det hadde blitt tydelig for meg at skittenstrøm var blitt et stort problem i samfunnet vårt i dag, og kunne være årsaker til denne enorme økningen av diagnosene ME, fibromyalgi, bipolare-lidelser, depresjoner, kreft og annet.

Derfor måtte jeg lære meg forskjellige måter å takle denne følsomheten på:

Når det nå var slik at jeg forsto sammenhengen, at jeg hadde blitt el-følsom, og at jeg kunne beskytte meg med forskjellige klær. Etter mange eksperimenter viste det seg at litt tykt stoff av neopren og tøy av polyamid var det beste for å skjerme meg mot den ubehagelige strålingen rundt meg.

Tesla tenkeren
Nikola Tesla(1856-1943)

Tidligere hadde jeg benyttet noe skjermingstøy med sølvtråder, det virket på mikrobølge stråling, men det gjorde meg til fortsatt en antenne for det mest av all annen lavfrekvent stråling. Noe som førte til at kroppen ble ekstremt oppladet av energi uten jording. Slik jeg forsto det, betydde det at jeg ble enda mer antenne for mikrobølgestråling da enn tidligere. Derfor forsto jeg at kroppen trengte avstand til alt av metaller for unngå å bli en kraftig antenne for mikrobølger som er rundt oss overalt. Dette var den samme forståelsen som vekselstrømmens far Nikola Tesla(1856-1943) hadde forstått for lenge siden. Jeg hadde gått i hans fotspor… Ikke bare på dette men i mye annet også…

Altså først blir man oppladet av ujordet elektrisitet som medfører at man senere blir antenne for radiobølger og mikrobølger. Derfor er det viktig at kroppen er i balanse og ikke er full av frie radikaler, så det å spise sunt og stresse ned har en stor verdi for å slippe å være antenne for stråling. Dette er min teori etter flere år med prøving og feiling på egen kropp og annet, også kalt forskning i gamle dager.

Det meste av denne teorien ble publisert på årsmøtet til FELO den 5.mars 2015, og alle de som ønsket det fikk sin egen kopi. De fire grunnelementene og teori

Nå i dag, er stort sett forskning det samme som oppdragsforskning med avhengighet til sponsorer. Det er altså store institusjoner og utdannede forskere som forteller at all annen kunnskap ikke er vitenskapelig dersom de ikke er publiserte etter deres metoder og på deres godkjente publikasjon steder. Så med andre ord disse forskningsmiljøene eier sannheten, men ikke min…

Les gjerne denne også:

Universitetet i Sørøst Norge nekter el-følsomme å ta master!

Odd-Erik og VG
VG 2018

Det virket slik at jeg med disse materialene av neopren virket å være mindre antenne for mikrobølger, skittenstrøm og dårlig jordet elektrisitet. Neopren er en slags gummi som er lagd av olje, men som nærmest er som et dødt materiale. Det vil si at materialet ikke leder strøm og dermed hindrer ganske store deler av disse elektromagnetiske feltene å komme inni kroppen vår for å forstyrre, 3 millimeter tykkelse kan anbefales. Uten denne skjermingen kan jeg kunne sitte 5 minutter foran pc og det “brenner” i ansiktet og på forskjellige steder på kroppen, med skjerming kan jeg sitte i 10 timer uten symptomer og smerter.

Se også: Skjerming

ElektroStress forside revid. skråSe kapittelet om dette fra den nye boken min:

Så hvorfor ble akkurat jeg el-følsom, hvorfor meg? Og hvordan lærte jeg å leve med det? Her!

Se mer om boken ElektroStress:

Bokanmeldelse av Elektrostress!

ElektroStress har funnet sitt hjem hos Norli!

ElektroStress! Nå i ny utgave!

I et intervju høsten 2018 fortalte jeg i VG hvordan neopren kan skjerme mot elektromagnetisk stråling foran datamaskiner.

Dette og annet ble det skrevet om i VG:

Tusenvis mener de blir syke av stråling

Det synes svært viktig å dekke skjoldbruskkjertelen mot stråling da det ellers kan utløses mange forskjellige plager, dårlig forbrenning eller fordøyelse.

“Sykdommer i skjoldbruskkjertelen kan deles i to hovedgrupper: de som innebærer en endring i hormonproduksjonen og hormonsekresjon (hypertyreose og hypotyreose), og de som påvirker kjertelens form og størrelse (struma, skjoldbruskkjertelkreft).” Store Norske Leksikon.

Hvor frisk kan du egentllig bli
Min neste bok!

Se mer om Skjoldbruskkjertelen  Her!

 

Lykke til med å bli så frisk du kan bli!

 

 

 

Så nå som flere forstår at det er muligheter for å skjerme å beskytte seg på mange måter, er det nå viktig å svare på det andre spørsmålet som ble hengende i luften:

Hvordan skal vi organisere oss for å vinne frem i saken mot 5G og annen helseskadelig stråling?Franske hender p

For å vinne fram er det helt klart at vi må organisere oss. Dette kan gjøres i forskjellige organisasjoner slik som Folkets strålevern, FELO(Foreningen for el-overfølsomme) og Norges Miljøvernforbund. Dette er alle organisasjoner som tar dette alvorlig, og kan på ingen måte sammenlignes med Kreftforeningen som samler inn milliarder av kroner uten å bruke noe som helst av midlene på forskning når det gjelder stråling, og det er helt utrolig når så mye forskning ligger klart oppi i dagen.

Den 25.januar 2020 samarbeidet disse foreningene på flere steder i Norge for å arrangere den globale protest aksjonen mot 5G.

Samarbeid på alle måter er viktig for å få til en ordentlig motstand mot disse sterke markedskreftene som kjører over vanlige folk uten at rettssystemet eller politiet, så langt,  har løftet en eneste finger for å hjelpe innbyggerne mot den verste miljøkriminalitet som finnes.

Derfor er det viktig at flere blir med i denne kampen, kanskje skal du lage et lokallag der du bor eller bli med i en forening som allerede finnes.

Hvis det er slik at du ønsker å starte ditt eget lokallag, gå med flyers eller annet så ta kontakt for å få infomateriell enten det er flyers eller magasiner.

STOPP5G.no

Så gå inn her: http://stopp5g.no/

Når vi har gjennomskuet disse enorme utfordringene vi står ovenfor, kan man ikke si annet enn annet enn at samfunnet i dag ledes av personer som kunne tenker på sine egne posisjoner og egen inntjening uten å noe å føle noe ansvar for andre enn seg selv. De holder forholder seg tause, og kan lett sammenlignes med Hitlers forfølgelse av jødene før og under annen verdenskrig.

Det er ikke sånn det skal være, og disse personene må straffes. Det gjøres ikke i dag, snarere tvert i mot. Det oppnås høyere stillinger jo mer taus man er, og samtidig godtar den vedtatte virkeligheten som den er, selv om det påfører mennesker,  dyr og miljø enorme lidelser.

Så det er viktig at alle engasjerer seg NÅ, og ikke venter til det er for sent!

Odd-Erik B

 

 

Odd-Erik Helgesen

E-post: odd-erik@nmf.no

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s