Er skittenstrøm mammuten i rommet?

Smartmålerne til energiselskapene lager kraftig skittenstrøm OGSÅ UTEN KOMMUNIKASJONS-DEL, derfor er det fortsatt stor grunn for å nekte en slik datamaskin til å uføre avlesningen av strømmen vår, selv uten sender-del.  Det kan virke som om skittenstrømmen er en gedigen faktor i forhold til våre helseplager.

Det er vel liten tvil om at stråling og elektrisitet på forskjellig vis kan være helseskadelig og miljøfiendtlig, det er bare det at mobil- og trådløs-bransjen og kraftindustrien fortsatt nekter for disse harde fakta på alle vis. De har kjøpt seg inn overalt, og langt langt på overtid fortsetter de salg og utvikling av nye og mer helseskadelig produkter. Akkurat som tobakkindustrien gjorde det samme tidligere.

Going somewhere 2

Professor i elektromagnetisme og advokat  Andrew Marino forteller om de helt klare sammenhengene i sin bok fra 2011. Ingen tvil om det er mange uheldige sammenblandinger langt inn i universiteter, stat og næringsliv.

Les hans personlige brev til leseren: Dear Friend!

Se også denne med flere forskjellige videoer av Marino:  Dying Too Young

 

Richard Lear har samlet sammen statistikk over kroniske sykdommer fra 1990 til i dag i USA, og det er en dyster lesning.  Bipolar lidelse blant unge har økt med nesten 11 000 % siden 1990 og det samme med ME. Fibromyalgi hadde økt med nesten 8 000 %, autisme med 2000 % osv.

Enorm økning i sykdommerSe sammendraget og statistikken til Richard Lear her:

RootCauseChronicDisease2018 (2)

Denne samme Lear stiller spørsmålstegn ved om skittenstrøm er den usynlige årsaken til USA sin helsekrise.

Skitten elektrisitet er ubrukelig og potensielt skadelig. Skitten elektrisitet er et biprodukt av å bruke moderne elektronikk, ikke bare unødvendig, men kan også skade elektronikk og forstyrre lydanlegg. Det er blitt postulert at denne potensielt skadelige energien stråler til livsmiljøer og til kroppene våre som en elektrisk lading.

Dirty el skylden for helsekrise

En dramatisk økning i kronisk sykdom, medisinske tilstander og stresssymptomer har oppstått i det siste tretti år i USA. Mellom 1990 og 2015 opplevde amerikanere en økning i mer enn 400 millioner tilfeller av bare trettiseks raskt voksende kroniske tilstander.

Disse sykdommene og tilstandene er menneskeskapte og antas å være forårsaket av noe i kostholdet, livsstilen eller miljø. En viktig miljøfaktor er altså å vurdere den økte eksponeringen for elektromagnetisk stråling (EMF).

Dirty el skylden for helsekrise2

Dirty el skylden for helsekrise4

Les hele den svært gode rapporten om skittenstrøm og de mulige sammenhengene her: MÅ BARE LESES: DirtyElectricity

Det er nå på tide med oppvaskmøte med tele- og energibransjen for å få fakta på bordet, spesielt før de gjennomfører 5G prosjektet. http://stopp5g.no/

Les også om klare sammenhenger med brystkreft: Stråling fra elektronikk gir brystkreft!

Ønsker å få mest mulig skittenstrøm vasket ut av boligene våre, tydeligvis sammen med de automatiske strømmålere og annen dårlig elektronikk. Denne strålingen stjeler fra immunforsvaret vårt og gir oss dårligere helse.

Uten helsa er vi ingenting!  Så vi får stå på videre til kampen er vunnet.

 

Odd-Erik B

 

 

Odd-Erik Helgesen

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s