Myndighetene har bestemt at stråling ikke er helsefarlig!

Myndighetene har bestemt at Corona-viruset er helsefarlig og har av den grunnen stengt av hele Norge i 2 måneder nå.

Mange firmaer og enkeltpersoner har måtte legge ned sin foretak, å ikke ha inntekter har blitt en stor økonomisk belastning for dem, andre sliter hardt…

Myndighetene har også bestemt at strålingen fra 5G, mobiltelefoner, mobilmaster,  WiFi, høyspent ledninger, diverse Bluetooth utstyr og annen stråling ikke er helsefarlig.

Henger dette i det hele tatt sammen? Kan vi stole på myndighetene?

Se denne videoen under og tenk sjøl…

 

I sitt siste nyhets-brev forteller Arthur Firstenberg, forfatteren av boken, Den Usynlige Regnbuen, om likhetene i symptomene mellom Corona-viruset og radio-bølgesyken(RF).

Arthur Firstenberg 2020Se her:

“RF-stråling og COVID-19 forårsaker lignende sykdom. I mitt siste nyhetsbrev (“Faller himmelen virkelig?”) La jeg merke til noen effekter av COVID-19 som ligner på effekter av radiobølger. Listen over vanlige effekter har vokst, og inkluderer hodepine, svimmelhet, kvalme, fordøyelsesproblemer, muskelsmerter, takykardi, hypotensjon, hjertearytmier, hjerneslag og anfall. Så mange som to tredjedeler av mennesker som tester positivt for COVID-19, har mistet luktesansen, ofte uten andre symptomer. Pasienter har mental forvirring uten åndedrettssymptomer i det hele tatt. Pasienter presenterer diaré, oppkast og magesmerter. Når pasienter med noen av disse symptomene tester positivt for koronaviruset, blir sykdommene deres tilskrevet dette viruset. Men dette er alle klassiske symptomer på radiobølgesyke. Når både viruset og RF-strålingen er til stede, skal sykdommen tilskrives begge.

Og RF-stråling og COVID-19 begge forårsaker hypoksi. COVID-19 svekker oksygenopptaket i blodet, og RF-stråling svekker oksygenbruken av cellene. COVID-19 ville ikke være så alvorlig hvis det ikke var for strålingen.” Google oversatt.

Les hele nyhetsbrevet hans her:

Choosing-Life Firstenberg

Oversatt til norsk: Arthur Firstenberg mai 2020

ElektroStress forside revid. skråUndertegnede har selv måtte kjempe mot alle uvesener i min kamp mot all slags helsefarlig stråling i samfunnet. Dette være seg helsevesen, skolevesen. politivesen, rettsvesen og mange andre “troll”. Ingen tvil om at det er mye korrupsjon og ufornuft hos våre myndigheter, så ingen tvil at vi må tenke sjøl!

Les gjerne mer om min kamp i boken: Elektrostress- Kampen mot smartmåler, Wifi, 5G og annen elendighet:

ElektroStress har funnet sitt hjem hos Norli!

 

 

Odd-Erik-s-287x300

Odd-Erik Helgesen

 

Se gjerne:

Dr. Cowan: En klar sammenheng mellom Corona og 5G!

Wuhan rammet av elektrostress?!

Mobilmaster farlig for helsa?

Se gjerne denne videoen også…

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s