Beklager Flydal! Men her er vi uenige!

Inn i min bolig, skal det ikke noen type smart strømmåler, uansett om det er med senderdel eller ikke!

Einar Flydal, forsker og strålingsmotstander på sin hals, skriver på sine populære bloggsider tre dager på rad om og til folk som er kunder hos Agder Energi.

Blogg til Flydal
Flydal sin blogg 17. juni 2020

Les bloggen til Flydal: 17/18/19. juni 2020.

1500 nekter smartmåler

Uten komm.enhet er måleren død. Svaret vi ventet på fra Agder Energi Nett

Nå kan du bli kvitt AMS.

Det vi kan si, vi som jobber for Norges Miljøvernforbund avd. STOPP smartmålerne, er at Agder Energi lenge har vært en av verstingene når det gjelder energiselskaper, veldig mange folk har blitt tvunget på smartmålere i sine boliger på tross at de har vært svært syke av stråling allerede.

Mye av dette fikk vi vite om da vi sto på stand og pratet med folk under Arendalsuka de siste årene. Spesielt syke og uføre hadde blitt hardt rammet av disse tvangsmonterte-målerne og var blitt enda sykere enn de hadde vært tidligere.

Konklusjonen vår da og nå er at vi ikke kan stole på Agder Energi. Vi kan kun stole på våre egne erfaringer og andres historier om disse målerne med eller uten senderdel. Derfor advarer vi sterkt mot smartmålere uansett.

Arendalsuka og Sanner
Her prater undertegnede med kunnskapminister Jan Tore Sanner i Arendalsuka 2019.

Det er klart det kan være vanskelig å forstå hva som skjer når man sliter med å få til å måle denne strålingen, og skaffe gode beviser for våre påstander.

Men her kan det være mye som kan tilskrives det jeg kaller: Redtooth effekten 3 Redtooth Effekten.

Det er mulig Flydal og EMF-consult møter seg selv i døra!?

Det er ikke alt som kan forstås eller måles enda!

Men det kan helt klart føles!

Så hvorfor skal man ikke stole på folk som er helt sikre på at smartmåleren lager elektro-støy i hjemmene deres? Selv uten senderdelen.

Så hvorfor skal vi i det hele tatt stole på energiselskapene og deres historier?

Mulig det kan være en slags smart juridisk strategi på en måte, men ikke for de uheldige menneskene som blir rammet akkurat nå 😦

ÅmålhusDa jeg i 2012 fikk byttet tilbake til analog strømmåler i mitt fritidshus i Sverige, var jeg helt klar på at ikke annet enn det gamle og sikre strømmålersystemet skulle inn i min bolig, altså det analoge.

Dette ga jeg meg ikke på. Jeg forsto allerede den gang at denne automatiske strømmåleren ikke var gunstig for helsa mi.

Da Vattenfallinstallatøren byttet tilbake til en analog strømmåler fikk jeg vite at det var endel personer som reagerte slik som meg, med plager og sykdommer, og han kalte det skittenstrøm. Nå i dag er jeg friskere enn de fleste andre på min alder, og langt yngre også. Dette fordi jeg gjør alle nødvendige tiltak og ikke godtar noen kompromisser, og jeg godtar selvfølgelig ingen smartmåler verken med eller uten en senderdel inni min bolig.

Smartmålerne gjør folk syke også uten sender del

Smartmåler gjør elektriske apparater “syke”!

Utfra fra denne artikkelen over er det helt klart at er mye ny teknologi i smartmålerne som de fleste ikke forstår hvordan fungerer, verken energiselskapene eller kundene deres. Hva om smartmåleren ikke bare påvirker elektriske apparater, men også de elektriske impulsene og organene i kroppene våre? Hva kan det da føre til?

Det jeg vet helt sikkert, er at jeg reagerer svært dårlig på mange datamaskin-prosessorer, jo kraftigere prosessorer i datamaskinen som er i bruk, jo sterkere negativ påvirkning har de på min helse. I smartmålerne er det flere kraftige prosessorer som skaper denne strålingen eller en slags “skittenstrøm”. Det virker også som om det er slik at datamaskinen i den automatiske smartmåleren, med sine sensorer/følere ut i ledningsnettet, også kan påvirke oss på svært mange uheldige måter.

Enorm økning i sykdommer
Tilsvarende økninger ser vi også i Norge!

Les gjerne:

Er skittenstrøm mammuten i rommet?

 

Les denne som også kanskje gir en aha-opplevelse: Dirty Electricity

Skitten strøm

For de som ønsker å lese om min kamp mot stråling og for god helse, bør lese boken min. Den kan lånes på biblioteket, kjøpes i bokhandel eller ved å kontakte: Grete-Nina Aske på 99 35 44 27 gjerne på sms.ElektroStress forside revid. skrå

Se gjerne her:

ElektroStress har funnet sitt hjem hos Norli!

 

 

Odd-Erik Helgesen

Samfunnsviter, forfatter og miljøaktivist.

Stråling fra elektronikk gir brystkreft!

WiFi fremkaller diabetes!!!

Stråling har gjort boligene våre helseskadelige å bo i!(1)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s