Flydal kastet seg 180 grader rundt!

Det var godt å se at Einar Flydal, stråleekspert og forsker, nå virkelig har forstått at smartmåler uten kommunikasjonsdel også kan være helsefarlig for oss alle. Tidligere anbefalte han at man godtok AMS uten senderdel, noe som vi i STOPP smartmålerne ikke kunne godta.

UenigDet ble i perioder tøffe tak. Vi visste at det var skittenstrøm og mye annen unødvendig stråling fra AMS-målerne. Det var nok av dokumentasjon om det på nettet som vi henviste til, og i tillegg hadde vi vært i kontakt med mange som allerede hadde hatt svært dårlige opplevelser med disse målerne uten senderdel. Vi stolte på oss selv, vår oppdagelse og vår egen forskning. Vi kunne dermed ikke anbefale noen å godta AMS.

Da måtte undertegnede løfte en advarende pekefinger til Flydal, for alt tydet altså på at mange ble syke når de hadde fått smartmåler uten senderdel også. Derfor ønsket vi å fortelle at Flydal måtte slutte å anbefale AMS uansett i hvilken utgave.

Les gjerne mer her: Beklager Flydal! Men her er vi uenige!

I dag den 3.mars skriver Einar Flydal på sine sider:

Nå har vi endelig fakta å legge fram: De nye strømmålerne av merket Aidon produserer store mengder «skitten strøm» i tillegg til de hyppige radiosignalene.

Slikt stresser all biologi, og dermed er det å forvente at en del folk får akutte helseplager. Det er dessuten helseskadelig på sikt.

AMS-måler

Les gjerne hele innlegget til Flydal her: AMS: – Ikke rart folk blir syke av Aidon-målerne!

Undertegnede har i omtrent 10 år opplevd den samme motstanden fra mange innenfor motstandsgruppene mot stråling som i akademia og samfunnet ellers. Av en eller annen merkelig grunn ønsker posisjonerte folk innenfor motstandsgruppene også å eie sannheten…

Alle har rett liksom 😉

All denne unødvendige motstanden fra alle kanter kan synes litt slitsom av og til. I tennis er det slik at man spiller double av og til, og da er det viktig å kunne samarbeide. Men allikevel, noen ganger kan det føles som man har motstandere på begge sider av nettet, og da kan det bli svært vanskelig å vinne 😉

Det er klart at det kan være vanskelig å måle de forskjellige elektriske og magnetiske feltene, men det betyr ikke at de feltene som finnes ikke kan være skadelig allikevel.

Nå har også Einar Flydal funnet ut at smart-måleren er et problem også uten senderdel og det er svært gledelig.

 

Odd-Erik-s-287x300

Odd-Erik Helgesen

Samfunnsviter, forfatter og miljøaktivist.

 

Se gjerne mer:

Mystisk sykdom blant travhester! Kan det skyldes 5G eller annen stråling?

NRK Brennpunkt var klare om korrupte strålegrenser allerede i 2008!!

Forskningen rundt mikrobølgestråling har vært ferdig snakket i over 50 år!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s