NRK kommer med falske nyheter nok en gang!

Vaksinemotstander NRK entall 3-09-2021 2Undertegnede ble intervjuet av riksdekkende NRK og de forteller ikke engang at vi representerer organisasjonen Solidaritet 21, de fremstiller meg som at jeg er en vaksinemotstander som står helt alene…

Det er så tendensiøst som det er mulig å bli.

I artikkelen til NRK er det som mye som er utelatt og direkte usannheter.

Direkte feil og utelatelser:

 1. Det tas ikke frem at det er ren luft, rent vann, sund mat, sol, natur og nærhet som gjelder i forhold til immunforsvaret vårt som jeg fortalte til journalisten. Sprøyter og vaksiner ødelegger derimot vårt immunforsvar.
 2. Boken MYTEN OM SMITTE er helt borte, Thomas Cowan og Sally Fallon Morell dokumentasjonen er altså helt borte allikevel klarer de å lage en artikkel.
 3. Lege Thomas Cowan, en av forfatterne av boken MYTEN OM SMITTE, forteller at luften er forurenset av stråling er dokumentasjon om denne boken er helt borte fra artikkelen.
 4. Informasjonen om at det var Wuhan, Milano og Princess Cruises skipene som var først ut med corona, var også de samme som var ute med 5G utrullingen er totalt borte fra artikkelen.
 5. Det at Færder kommune hadde et smitteutbrudd i juni samtidig som 5G rullet ut på øya er også informasjon som er fjernet.
 6. Dokumentasjonen i brosjyrene vi leverer ut er visstnok heller ikke dokumentasjon…
 7. At covid ikke er virus, men exosomer som cellene spytter ut når de blir stresset er også forklart i boken MYTEN OM SMITTE.
 8. Det var heller ingenting om måleapparatet som vi hadde med, de var totalt borte fra artikkelen og dette på det torvet som det stråler mest i kommunen.
 9. De filmet meg og målingene mine, helt borte.
 10. Bildet som brukes er det dårligste som de fikk tatt av meg, jeg fikk se mye bedre bilder, da journalisten egentlig er fotograf, som han sa han selv.
 11. Leder på Færder ringte politiet for å få oss fjernet, er også borte fra artikkelen…
 12. Journalisten fikk med seg boken MYTEN OM SMITTE og en rapport fra EU sin forsker service som advarer mot 5G og annen stråling.

Les hele artikkelen fra NRK her:

Aksjonerte for å få elever til å droppe vaksine NRK

Vi anbefaler alle å lese boken MYTEN OM SMITTE.

IMG_2536

“MYTEN OM SMITTE” er en revolusjon i bokformat! Nå også på norsk!

Bestill boken eller støtt saken her!

Alle som gir et bidrag til konto: 1207.10.92257 på over 300 kr vil få boken tilsendt på engelsk eller norsk etter eget ønske. Send en SMS til Grete Nina Aske på SMS 99 35 44 27 om at du har støttet saken vår med navn og adresse, og du vi få ditt eget eksemplar tilsendt. 

Hvis du bare ønsker å bestille boka NÅ kan du gjøre det her. Kun kr 200,- + frakt (50 kr). Send melding til post@bulloforlag eller til Grete Nina Aske på SMS 99 35 44 27.

Det er vel nå liten tvil om at de sentrale-mediene i Norge og verden er en del av viruset i denne verdensomspennende pandemien.

Odd-Erik BSe her:

Er media det virkelige viruset? Mediene i Norge har monopol på sannheten!

Følg med videre!

Odd-Erik Helgesen

Miljøaktivist, samfunnsviter og forfatter.

Leder av Solidaritet 21

Se gjerne:

Støtt kampen!

Bullo Tidende vs NRK!

Susanne Heart kritiserer NRK for ikke å gjøre sitt samfunns-ansvar!

Falsk nyhet på NRK?! Alt tyder på det!

Falske nyheter på NRK om stråleflyktninger i Norge!

Tønsbergs Blad og NRK Vestfold og Telemark styrer sannheten!

elektrostress logo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s