Om oss

MåleapparaterDette er en side som er laget for å hjelpe og for å finne løsninger for folk som er blitt rammet av elektrostress.

Barn som er blitt rammet blir ofte neglisjert eller må gå utallige runder hos leger eller på sykehus, og ender gjerne opp med en bokstavdiagnose.

De voksne el-følsomme blir gjerne uføretrygdet under en annen diagnose, noen ganger ME andre ganger Fibromyalgi ellers andre diffuse sykdommer, derfor får de ofte ingen reell hjelp eller forståelse. Det ønsker vi å gjøre noe med. Måling er et godt virkemiddel for å oppnå forståelse.

Odd-Erik 10Siden blir ledet av Odd-Erik Helgesen med det formål å skape forståelse for fenomenet el-følsomhet/Elektrostress.

Odd-Erik har kjent utfordringene direkte på sin egen kropp og hvor ille det kan utarte seg, både fysisk og psykisk. Odd-Erik har forsket og skrevet tre bøker om emnet, og holder nå på med den fjerde. Den boken vil dreie seg om det er mulig å bli frisk fra el-følsomhet?

Odd-Erik har vært en aktiv idrettsutøver og trener i mange år, samtidig som han har en bakgrunn i sosiologi, historie og noe internasjonal forståelse. Leder for et lokallag for FELO(Foreningen for el-overfølsomme) i området Vestfold, Telemark og Buskerud. Tidligere  noe aktiv i politikk for Miljøpartiet de Grønne i Tønsberg, men syntes at denne maktkampen i politikken var svært så uærlig, så har valgt å ligge lavt for en stund.

Odd-Erik syk av strøm

Odd-Erik har stått frem i media flere ganger med sine egne vondter og plager da dette gir god fokus på fenomenet som blir benektet av så mange. Dette har gitt gode tilbakemeldinger fra el-følsomme som nå har fått bekreftet sine utfordringer for sine familier og bekjente at el-følsomhet er et fenomen som eksisterer.

Høsten 2019 ble gruppen STOPP smartmålerne endel av Norges Miljøvernforbund, og dermed fikk Odd-Erik en stilling i forbundet, og har knyttet god kontakt med lederen Kurt Oddekalv.

Slagordet til Odd-Erik  er:

Kampen er ikke over før den er vunnet!