Om oss

MåleapparaterDette er en side som er laget for å hjelpe og for å finne løsninger for el-følsomme. Barn blir neglisjert eller må gå utallige runder hos leger eller på sykehus, og ender gjerne opp med en bokstavdiagnose. De voksne el-følsomme blir gjerne uføretrygdet under en annen diagnose, noen ganger ME andre ganger Fibromyalgi ellers andre diffuse sykdommer, derfor får de ingen reell hjelp eller forståelse. Det ønsker vi å gjøre noe med. Måling er et godt virkemiddel for å oppnå forståelse.

 

Odd-Erik 10Siden blir ledet av Odd-Erik Helgesen med det formål å skape forståelse for fenomenet el-følsomhet/Elektrostress. Odd-Erik har kjent utfordringene direkte på sin egen kropp og hvor ille det kan utarte seg, både fysisk og psykisk. Odd-Erik har forsket og skrevet tre bøker om emnet, og holder nå på med den fjerde. Den boken vil dreie seg om det er mulig å bli frisk fra el-følsomhet?  Odd-Erik har vært en aktiv idrettsutøver og trener i mange år, samtidig som han har en bakgrunn i sosiologi, historie og noe internasjonal forståelse. Leder for et lokallag for FELO(Foreningen for el-overfølsomme) i området Vestfold, Telemark og Buskerud. For tiden også noe aktiv i politikk for Miljøpartiet de Grønne i Tønsberg.

Odd-Erik syk av strøm

Odd-Erik har stått frem i media flere ganger med sine egne vondter og plager da dette gir god fokus på fenomenet som blir benektet av så mange. Dette har gitt gode tilbakemeldinger fra el-følsomme som nå har fått bekreftet sine utfordringer for sine famiilier og bekjente at el-følsomhet er et fenomen som eksisterer.