Skjerming

Neoprene skjermer
Neopren i forskjellige deler…

Har du tennis-albue, migrene eller vondt i en fot?

Kan det være at du sliter med lavfrekvent stråling fra dårlig jordet elektronikk?

Dersom elektronikken ikke har god nok jording vil lavfrekvent stråling finne veien til kroppene våre for å kunne “jordes” der isteden. Noe som kan gi deg uforklarlige vondter. Musearm kan være et eksempel på dette. “Musesyke”

 

 

Ved forståelsen av at lavfrekvent stråling gir mange smerter og plager, forsto vi at skjerming var tingen. Et dødt materiale som ikke leder noe elektrisitet på noe måte, måtte være svaret. Det skal sies at også solkrem viste seg å fungere, men ble noe klissete etter hvert.

Etter mange forsøk var det helt klart at neoprene var det mest effektive stoffet til skjerming av lavfrekvent stråling, men at også klær av polyamide hjalp endel.

Neopren i alle variasjoner

Mange sliter med å sitte ved datamaskinen på grunn av stråling, men ved å dekke seg til med neopren er det mulig å sitte i mange timer uten plager. Det er verdt å teste ut.

Neopren

Materialet virker også å ha en viss effekt på høyfrekvent stråling fra Wifi og lignende trådløst. Neoprene kan kjøpes i sportbutikker eller på nettet ellers. En billig løsning på store utfordringer. Hansker alu

Siden neopren er litt klumpete på hendene ved tastaturet fant vi ut at aluminiums hansker fungerte bra til denne bruken uten at hånden eller fingrene fikk noe vondter slik som så mange ellers får.

 “Sokker og hansker laget av samme materiale som brukes av astronautene. Aluminiumsfibrene i stoffet gjør at du holder deg varm selv i sterk kulde.”

Nytt og Nyttig!

 

Se også denne linken for å forstå viktigheten for skjerming av høyfrekvent stråling når du sover. Søvnen er det viktigste du har for å holde deg frisk.Baldakin2

https://www.emfanalysis.com/bed-canopies/

Se også denne for å få priser på slike:

http://emf-consult.com/produktkategori/skjerming-materiale/baldakiner/

 

Baldakin 1