Måleapparat og skjerming

IEEE og EMF Forskning 3Har du tennis-albue, migrene eller vondt i en fot?

Kan det være at du sliter med lavfrekvent stråling fra dårlig jordet elektronikk eller muligens noe som kalles skittenstrøm.

Dersom elektronikken ikke har god nok jording vil lavfrekvent stråling finne veien til kroppene våre for å kunne “jordes” der isteden. Noe som kan gi deg uforklarlige vondter. Musearm kan være et eksempel på dette. “Musesyke”

I våre dager behøver skoler, barnehager og private å vite hvor mye helseskadelig stråling vi har i våre omgivelser. Med måleapparatet Tenmars TM-190 kan det ikke bli enklere.

Bilde av TM-190Tenmars TM-190 er et multimåleinstrument for magnetfelt, elektriske felt og mikrobølger. Svært nyttig verktøy for å finne helseskadelige stråling i dine omgivelser.

Enkel og selvforklarende meny, kom raskt i gang.

Stor og tydelig fargeskjerm.

Forskjellige måle-enheter kan velges.

Størrelsen er kun på 11,5 cm x 6 cm, og 2,1 cm tykk. Vekt 120 gram.

Pris: kr. 1990,- pluss frakt.

Vi har også dette apparatet Tenmars 195 som  måler mikrobølgestråling i 3 akser, et svært nøyaktig apparat hvor de forskjellige måle-enheter kan velges. Det har et stort minne for å lagre målinger og en justerbar alarm.

Pris: kr: 2190,- pluss frakt. Se under:

Disse apparatene kan bestilles ved å ta kontakt med Grete-Nina Aske, sende sms 99 35 44 27 eller Send beskjed HER!

Dersom du ønsker hjelp og råd til måling og skjerming så kan vi også ta en tur på besøk. Vi tar kun 800 kr for noen timers veiledning pluss reiseutgifter. Så ta gjerne kontakt via sms eller på linken over, så skal vi finne tid så snart som mulig.

IMG_0556

Måling av hjem eller arbeidsplass

Ved forståelsen av at lavfrekvent stråling/skittenstrøm gir mange smerter og plager, forsto vi at skjerming var tingen. Et dødt materiale som ikke leder noe elektrisitet på noe måte, måtte være svaret. Det skal sies at også solkrem viste seg å fungere, men ble noe klissete etter hvert. Så hvis man sitter på data eller er i nærheten av elektroniske felt og får vondt. Det kommer ofte snikende, men prøv å gjennomskue smertene og plagene, nesten alltid skylles det elektromagnetiske felt.

Etter mange forsøk var det helt klart at neoprene var det mest effektive stoffet til skjerming av lavfrekvent stråling/skittenstrøm, men at også klær av polyamide hjalp endel.

Neopren i alle variasjoner

Mange sliter med å sitte ved datamaskinen på grunn av stråling, men ved å dekke seg til med neopren er det mulig å sitte i mange timer uten plager. Det er verdt å teste ut.

Neopren

Materialet virker også å ha en viss effekt på høyfrekvent stråling fra Wifi og lignende trådløst. Neoprene kan kjøpes i sportbutikker eller på nettet ellers. En billig løsning på store utfordringer. Hansker alu

Siden neopren er litt klumpete på hendene ved tastaturet fant vi ut at aluminiums hansker fungerte bra til denne bruken uten at hånden eller fingrene fikk noe vondter slik som så mange ellers får.

 “Sokker og hansker laget av samme materiale som brukes av astronautene. Aluminiumsfibrene i stoffet gjør at du holder deg varm selv i sterk kulde.”

Nytt og Nyttig!

Etter et møte hos Foreningen for el-overfølsomme(FELO) i fjor fikk vi tips om at flere hadde testet ut dette “teppet” og at det skjermet godt mot mikrobølger.

aluminiumsteppe2Dette tynne teppe kan kjøpes hos Biltema for kun 29,90 kr(Steget i pris siden bilde ble tatt), og kan være svært så nyttig og spesielt på ferie når man ikke alltid vet hvilke tiltak man bør gjøre for å unngå all sykdoms-fremmede strålingen i våre omgivelser.

Se her:  Aluminiums-teppe på Biltema

Se gjerne denne filmen, ingen tvil om at dette aluminiums produktet fungerer godt.

Se også denne linken for skjerming av høyfrekvent stråling. Som sagt tidligere, søvnen er det viktigste du har for å holde deg frisk.

Baldakin2

https://www.emfanalysis.com/bed-canopies/

IMG_4114

Les mer om min og andres kamp mot helseskadelig stråling i boken Elektrostress!

Bokanmeldelse av Elektrostress!

Bestill boken HER!