Skjerming

IEEE og EMF Forskning 3Har du tennis-albue, migrene eller vondt i en fot?

Kan det være at du sliter med lavfrekvent stråling fra dårlig jordet elektronikk eller muligens noe som kalles skittenstrøm.

Dersom elektronikken ikke har god nok jording vil lavfrekvent stråling finne veien til kroppene våre for å kunne “jordes” der isteden. Noe som kan gi deg uforklarlige vondter. Musearm kan være et eksempel på dette. “Musesyke”

Cornet

 

I denne sammenheng er det viktig med et eget måleapparat, og da vil jeg anbefale dette apparatet her, til en pris på ca. 2000 kr.

Cornet måleapparat

Måling av hjem eller arbeidsplass

Ved forståelsen av at lavfrekvent stråling/skittenstrøm gir mange smerter og plager, forsto vi at skjerming var tingen. Et dødt materiale som ikke leder noe elektrisitet på noe måte, måtte være svaret. Det skal sies at også solkrem viste seg å fungere, men ble noe klissete etter hvert. Så hvis man sitter på data eller er i nærheten av elektroniske felt og får vondt. Det kommer ofte snikende, men prøv å gjennomskue smertene og plagene, nesten alltid skylles det elektromagnetiske felt.

Etter mange forsøk var det helt klart at neoprene var det mest effektive stoffet til skjerming av lavfrekvent stråling/skittenstrøm, men at også klær av polyamide hjalp endel.

Neopren i alle variasjoner

Mange sliter med å sitte ved datamaskinen på grunn av stråling, men ved å dekke seg til med neopren er det mulig å sitte i mange timer uten plager. Det er verdt å teste ut.

Neopren

Materialet virker også å ha en viss effekt på høyfrekvent stråling fra Wifi og lignende trådløst. Neoprene kan kjøpes i sportbutikker eller på nettet ellers. En billig løsning på store utfordringer. Hansker alu

Siden neopren er litt klumpete på hendene ved tastaturet fant vi ut at aluminiums hansker fungerte bra til denne bruken uten at hånden eller fingrene fikk noe vondter slik som så mange ellers får.

 “Sokker og hansker laget av samme materiale som brukes av astronautene. Aluminiumsfibrene i stoffet gjør at du holder deg varm selv i sterk kulde.”

Nytt og Nyttig!

Etter et møte hos Foreningen for el-overfølsomme(FELO) i fjor fikk vi tips om at flere hadde testet ut dette “teppet” og at det skjermet godt mot mikrobølger.

aluminiumsteppe2Dette tynne teppe kan kjøpes hos Biltema for kun 19,90 kr, og kan være svært så nyttig og spesielt på ferie når man ikke alltid vet hvilke tiltak man bør gjøre for å unngå all sykdoms-fremmede strålingen i våre omgivelser.

Se her:  Aluminiums-teppe på Biltema

 

Se gjerne denne filmen, ingen tvil om at dette aluminiums produktet fungerer godt.

 

Se også denne linken for skjerming av høyfrekvent stråling. Som sagt tidligere, søvnen er det viktigste du har for å holde deg frisk.Baldakin2

https://www.emfanalysis.com/bed-canopies/

Se også denne for å få priser på slike:

http://emf-consult.com/produktkategori/skjerming-materiale/baldakiner/

 

 

IMG_4114Les mer om min og andres kamp mot helseskadelig stråling i boken Elektrostress!

 

Bokanmeldelse av Elektrostress!

Bestill boken HER!