VG anklager Erling Haaland for å lefle med konspirasjonsteorier! Stråling er ikke farlig mener VG.

Nå er det liten tvil igjen om at VG jobber for myndighetene, eierne og annonsørene sine. 

Erling Braut Haaland er en profesjonell fotballspiller som spiller for laget Borussia Dortmund i den tyske Bundesligaen. Han er kjent for for sitt tempo, sin avslutningsevne og er svært atletisk. Fansen har gitt ham kallenavnet “The Terminator”.

Dette står i VG etter at Haaland på Instagram har gitt uttrykk for at han ønsker å skjerme seg mot stråling: 

I en story på Instagram la Erling Braut Haaland (21) ut at han hadde på seg klær fra selskapet No Choice. Eksperter på konspirasjonsteorier mener han må være sitt ansvar bevisst.

Dermed fortsetter VG i kjent stil med flere såkalte eksperter som skal forsvare myndighetenes narrativ.

Først kommer Tone-Mette Sjømoen fra Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet. Så kommer Faktisk.no med sin versjon. Nå må det nevnes at Faktisk.no, selv om de hevder å være uavhengige, er eiet av VG og noen andre mediehus. 

Eiere faktisk dot no

Da blir det rett og slett for dumt at VG henvender seg til Faktisk.no for å bekrefte at den dyktige fotballspilleren Haaland kommer med konspirasjoner. Det er jo da ingen tvil om at det er nettopp VG som driver med konspirasjoner sammen med Faktisk.no, som de er medeier av. Sammen forsøker de å eie sannheten og virkeligheten i samfunnet vårt.

I tillegg henvender VG seg til helsedirektoratet som visstnok mener det samme som faktisk.no. Og her kommer det enda mer, Verdens hjelpeorganisasjon, WHO, mener nemlig dette:

– Til dags dato, og etter mye gjennomført forskning, har ingen negativ helseeffekt kunnet bli årssakssammenhengende knyttet opp til eksponering for trådløs teknologi, skriver World Health Organization (WHO) på sine sider.

Og som om ikke det er nok henviser de også til Asbjørn Dyrendal som er professor på NTNU og som de siste årene har jobbet mye med konspirasjonskultur.

Han forteller til VG: 

– Generelt er det jo problematisk når folk med potensielt stor innflytelse bidrar til å spre misvisende forestillinger om sykdom og helbredelse, sier han.

Haaland skjermet mot stråling 27-10-2021– Både konspirasjonsteoriene og det mer rent pseudo-«medisinske» som antydes i det du sender meg er alle kjent stoff både med referanse til COVID-19 og til de separate felt de hver for seg henviser til. Det er tydelige referanser til alternativ «vitenskap», livsstil og åndelighet i flere av tekstene, og sammenhengen med de konspiratoriske idéene vi ser både eksplisitt og implisert er nokså vanlig.

Så intervjuer de selskapet, No Choice, som Haaland har kjøpt skjermingsutstyret sitt fra. No Choice forteller om studier som viser helseskader på mus og rotter.

Så lar VG forfatter og frilanser John Færseth som har skrevet en bok og flere artikler om konspirasjonsteoretiske miljøer i Norge og andre land komme til orde. Han er naturligvis svært skeptisk…

Les hele saken her:

VG Haaland skjermer seg mot EMF 27-10-2021

Det er liten tvil om at myndighetene og media jobber sammen for å godkjenne den nye teknologien, uansett hvor helsefarlig den virker å være.

FHI og

FHI anbefaler at folket ikke skal få vite helserisikoen ved stråling!

 

Se her hvordan Thea og mange andre ser ut til å bli syke av stråling:

 

Odd-Erik-s-287x300Det er lov å tenke selv!

 

Odd-Erik Helgesen

Samfunnsviter, forfatter og miljøaktivist

Se gjerne:

Effekten av mikrobølger på sentralnervesystemet er forsket og forstått for over 50 år siden!

Kvinner ofres på teknologiens alter!?

Utviklingen av mobilnettene 3G og 4G kom samtidig med fuglinfluensaen og svineinfluensaen og i 2020 kom 5G samtidig med covid-19… Er det en sammenheng?

FHI anbefaler at folket ikke skal få vite helserisikoen ved stråling!

elektrostress logo

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s