Er Klassekampen sløvet ned av stråling?!

Er klassekampen kun en nyttig avis som kun følger med resten av sauene?!

En avis som ikke setter seg inn i virkeligheten og kampene om sannhetene?!

 

Burde ikke avisen Klassekampen være kritisk til de vedtatte sannheter?

Kan det være slik at avisen Klassekampen egentlig bare er en sort sau blant resten av sauene som bare gnåler på de gamle kampsakene fra forrige århundre?

IMG_0421

Den 28. mai 2020 dro undertegnede fra Tønsberg og inn til Tigerstaden for å forsøke å komme i kontakt med interesserte journalister angående strålesaken og den masseovervåkningen som nå blir lovlig med den nye etterretnings-loven.

Les mer om overvåking: Datatilsynet mener forslag til ny etterretningslov bryter med Grunnloven

Da jeg møtte opp kl. 13.30 i resepsjonen hos avisen Klassekampen fikk jeg vite at alle de aktuelle journalistene satt i møte, men var mulig å få tak i når klokken nærmet seg 15.00.

Etter mye venting ble klokken endelig 15.00, men fortsatt var det ingen som ønsket å ta kontakt med meg, derfor gikk jeg bortover i gangen der journalistene holdt til.

Og i min verden er det slik at INGEN skal late som om at JEG ikke finnes… Enten med vilje eller med uvilje.

IMG_0312I gangen  spurte jeg meg frem til hvem som hadde mulighet til å hjelpe meg. Ble så henvist til en etasje høyere opp. I etasjen over og i enden av gangen traff ansvarlig redaktør Mari Skurdal, som var mer eller mindre hjertelig…

“Hvem har bedt deg om å komme opp hit!” spurte hun med sammenbitte lepper.

“Vi skal bestemme forsiden på avisen vår nå, og har ikke tid…” sa hun før hun i det hele tatt viste noe mer om mitt ærend. Men jeg har truffet hundrevis av “viktige” personer som ikke hatt noe tid før henne, men også folk som har tid. Så jeg gir meg aldri, vi kjemper kanskje i den aller viktigste miljøsaken i verden, så det er absolutt ingen grunn til å gi seg.

Er det mulig at det er blitt for mange “flinke piker og gutter” som kun gjør jobben sin , og ikke har tid til å ta et overblikk en gang innimellom?

Da jeg allikevel ikke gav meg på “tørre møkka” der jeg sto på redaktøren sitt kontor, fikk jeg til slutt tillatelse til å legge igjen noe av mitt materiale med info om den helseskadelige- og miljøfiendtlige strålingen vi har rundt oss. Denne strålingen som bare “eksploderer” i samfunnet vårt i dag, det er en enorm økning i omgivelsene våre uten at noe myndigheter ønsker å begrense det i det hele tatt. Så derfor får vi bare håpe at noen dyktige journalister snart tar tak i det på alvor, for det trengs virkelig.

Det er ganske foruroligende at ingen av de større mediene ønsker å diskutere dette, ikke en gang Klassekampen…

Hvorfor er det sånn?

Miljømagasinet 2019Uansett fikk lagt igjen noe informasjon:

Det ene var miljømagasinet som Norges Miljøvernforbund har gitt ut, hvor de advarer om at elektromagnetisk stråling er vår tids største miljøtrussel. Dette bladet ble først gitt allerede i 2008, men nå på nytt i 2019, nå inkludert smartmålere og 5G-informasjon.

Se magasinet her: Miljømagasinet 2019 om EMF

Så var det EU sin forskerservice nye rapport(mars 2020) om stråling, der de advarer mot utbygging av 5G, og hvor de ønsker uavhengig forskning dersom man skal gå videre med 5G utbyggingen.

Effects of 5G wireless communication on human health1

Les rapporten sjøl: Briefing til Europaparlamentet!

ElektroStress forside revid. skråOg ikke nok med det, men jeg fikk også lagt igjen boken min Elektrostress. Boken som forklarer hvordan det meste fra myndigheter, universiteter, leger, vitenskapsfolk, skoler, næringsliv, politikere, og andre samfunnsaktører svikter fullstendig i Norge i dag.

Les mer her og kanskje bestille:

ElektroStress har funnet sitt hjem hos Norli!

Så vi får håpe at redaktøren og deres journalister får opp øynene isteden for bare å følge de opptråkkede stiene.

Det å være journalist burde ikke være en 8 til 4 jobb, men mer et ærlig kall om å kritisere og korrigere samfunnet for så å gjøre Norge og verden til et bedre sted for oss alle. Da trengs det folk som gjennomskuer de vedtatte sannhetene, og dermed også risikerer sin stillinger. Uten slike journalister går folkestyre på tryne og makteliten kan styre nesten akkurat som de ønsker, kanskje omtrent slik som i dag.

Kan det være at Klassekampen kun er blitt en nyttig og forutsigbar avis, som makteliten har full oversikt over?

Her er det helt tydelig mange spørsmål og kun noen få svar…

Uansett:

Kampen er ikke over før den er vunnet!

 

Odd-Erik-s-287x300

Odd-Erik Helgesen

Samfunnsviter, forfatter og miljøaktivist.

 

Se gjerne også disse:

Sju fick hjärncancer

Krav om full stans av 5G i Belgia – hvorfor ikke i Norge?

WiFi fremkaller diabetes!!!

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s